Bio Peel

BIO PEEL KRUIDENPEELING (60 min)
- De huid wordt diep gereinigd met de Bio Cleanser
- Bio Actieve vitamine C en Niacinamide serum wordt aangebracht
- De verwarmde Bio Peel kruiden worden aangebracht en zacht in gemasseerd
- Een serum passend bij het huidtype wordt aangebracht 
- Een masker passend bij het huidtype wordt aangebracht
- Afsluitende verzorging in de vorm van een Oil Elixer en SPF worden aangebracht (bij een kuur dagelijks beschermen met SPF 50)


De Bio peel kuidenpeeling is een 100% natuurlijke kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. De kruiden en mairitiem extracten zetten de huid aan tot regeneratie waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De ingrediënten voeden de huid diep. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt zeer glad en zacht aan. De kruiden in deze peeling ontdoen de huid van gifstoffen en afvalstoffen, zo wordt de huid geactiveerd zich sneller te vernieuwen en zal er jonger en frisser uitzien. 

Deze speciale behandeling is geschikt voor de acne huid, rokershuid en de rimpelige (verslapte) huid. Na 2 á 3 behandelingen is de conditie van de huid merkbaar verbeterd. Kleine littekens, rimpels en acne vervagen. Ook incidenteel zeer goed toepasbaar als een extra boost voor de huid na bijvoorbeeld zwangerschap, slechte huidconditie of gewoon als intensieve opfrisser. 

De behandeling werkt ontgiftend en kan de eerste dagen voor een droog gevoel zorgen, dit doordat de dode huidcellen versnelt worden afgestoten, de peeling werkt nog tot 10 dagen erna door in de huid en uiteindelijk wordt de huid duidelijk gladder en zachter. Na enkele dagen kan de huid licht gaan schilferen, bij zeer droge huidtypes raden wij een Oil Elixer voor thuisgebruik aan.

Een kruidenpeeling wordt toegepast bij:
- Actieve acne, vette huid
- Rokershuid
- Huid met fijne rimpels
- Kleine oppervlakkige littekens
- Hyperpgimentatie en/of zonneschade
- Als oppepper en opfrisser

De kruidenpeeling kan eenmalig als opfrisser voor de huid worden toegepast. Het beste resultaat wordt behaald in kuurverband 3 tot 6 behandelingen met een interval van 7 tot 14 dagen. Vervolgens kun je het resultaat bijhouden om de 4 á 6 weken.
Bij het volgen van een kuur is het gebruik van de juiste Salonnepro thuisproducten noodzakelijk om een optimaal resultaat te verkrijgen.