Henna brows

BROWSTYLING

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? 

Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. Is gewone verf na een tot twee dagen van de huid, brow henna kan vijf tot veertien dagen blijven zitten. Net als bij het verven met regulair wenkbrauwenverf gaat het bij brow henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauw make-up meer nodig.

Henna brows

25 min / €35,00

Bij deze treatment worden je wenkbrauwen geëpileerd en gemodelleerd. De haartjes worden geverfd met henna waardoor de kleur mooier en langer aanhoud.

Lash lift

De Lash  Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan "gelift" met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een  3D gold volumizer  aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers. 

Lash lift

50 min / €49,50

Bij deze treatment worden de wimpers op natuurlijke manier gelift. Men heeft geen krultang meer nodig. Tevens worden de wimpers geverfd voor een intenser effect.

Brow lamination

Brow Lamination (ook wel browlift genoemd) is een nieuwe en populaire trend. Met deze techniek worden de wenkbrauw­haren in de juiste richting geplaatst én gehouden. Met als resultaat: volumineuze en gedefi­nieerde wenkbrauwen tot zes weken lang

Brow Lamination is ideaal als je gekrulde, warrige of zeer eigenwijze wenkbrauw­haartjes hebt. Eigenwijze haartjes worden namelijk getemd. Ook als je niet uren voor de spiegel wilt staan, maar wel die strakke of juist bushy look wilt, is deze behandeling zeer geschikt.

Brow lamination

50 min/ €49,50

Bij deze treatment worden de worden de wenkbrauwharen in de juiste richting geplaatst en gehouden. Tevens worden ze gemodelleerd en geëpileerd.

Henna brows en lash lift

60 min / €75,00

Bij deze treatment worden zowel de wenkbrauwen als de wimpers behandeld. Ideaal ook voor vakantie. Je hebt namelijk geen make-up meer nodig.