Henna brows

BROWSTYLING

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? 

Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. Is gewone verf na een tot twee dagen van de huid, brow henna kan vijf tot veertien dagen blijven zitten. Net als bij het verven met regulair wenkbrauwenverf gaat het bij brow henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauw make-up meer nodig.

Henna brows

25 min / €35,00

Bij deze treatment worden je wenkbrauwen geëpileerd en gemodelleerd. De haartjes worden geverfd met henna waardoor de kleur mooier en langer aanhoud.

Lash lift

De Lash  Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan "gelift" met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een  3D gold volumizer  aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers. 

Lash lift

50 min / €49,50

Bij de treatment worden de wimpers op natuurlijke manier gelift. Men heeft geen krultang meer nodig. Tevens worden de wimpers geverfd voor een intenser effect.


Henna brows en lash lift

60 min / €75,00

Bij deze treatment worden zowel de wenkbrauwen als de wimpers behandeld. Ideaal ook voor vakantie. Je hebt namelijk geen make-up meer nodig.