Bio Pulse therapie

WAT IS BIO PULSE EN HOE WERKT HET?
Bio Pulse Therapy is een 100% natuurlijke, intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. Tevens heeft de behandeling een sterk verstevigende en liftende werking (natural face lifting).

Je huid wordt eerst mild, maar grondig gereinigd. Hierna wordt je huid voorbehandeld met een complex van peptiden en pure Vitamine C. Peptiden zorgen voor een meer elastische huid. Vitamine C heeft jouw huid nodig om collageen aan te maken en werkt sterk verhelderend. Daarna wordt het speciale masker aangebracht. Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel (vandaar de naam BioPulse).

Het pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. Ook worden afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgevoerd.

Wat gebeurt na een Bio pulse behandeling met je huid?
Je huid kleurt tijdens het masker tijdelijk rood en vaak zijn kleine, rode bloedvaatjes te zien in je huid. Dit is een positief en niet schadelijk effect, zuurstofrijk bloed is namelijk helder rood van kleur. Wanneer dit zuurstofrijke bloed naar je huid wordt vervoerd wordt, kan dit zichtbaar zijn. Het is belangrijk voor vele gezonde processen in je huid en in je lichaam. De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg.

Resultaat na een Bio Pulse Therapy?
- Anti-aging, lifting en versteviging
- Aanmaak van collageen en elastine
- Verhelderen van hyperpigmentatie
- Verwijderen van dode huidcellen
- Verwijdering van verstopping uit de poriën
- Reguleren van de talgproductie
- Bestrijden van vrije radicalen
- Natuurlijke face-lift
- Afvoeren van afvalstoffen en toxinen, en door de intense detox werking wordt de extracellullaire matrix van de huidcellen ook schoongespoeld!

Dit is erg belangrijk, omdat huidcellen hun afval- en gifstoffen naar de extracellulaire matrix afvoeren. Daar blijft het opgeslagen en kan het moeilijk afgevoerd worden. Hierdoor verouderd de huid sneller en ontstaan er sneller huidproblemen. Bio Pulse Therapy richt zich juist op het doorspoelen en ontgiften van deze gebieden, zowel in de huid als in het spierweefsel. Het resultaat is opmerkelijk, doordat door deze diepe ontgifting en oxygenatie de huid regenereert (vernieuwd, hersteld) en verstevigt. Daarnaast is de huid door de ontgifting veel beter in staat om werkstoffen op te nemen en collageenaanmaak te activeren!

Advies voor thuisgebruik na een Bio Pulse:
- Vermijd de zon gedurende de eerste 24 uur. Zonnebank dient minimaal 7 dagen te worden vermeden. 
- Gebruik dagelijks een goede zonbescherming.
- Drink na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water.
- Vermijd gedurende 24 uur de sauna en fysieke inspanning zoals sporten.
- Gebruik een herstellende huid olie.

Wat is BioPulse Body?

BioPulse  Body Therapy is een lichaamsbehandeling die alle gunstige effecten van BioPulse Therapy combineert met het specifiek richten op vetweefsel. Naast het ontgiften, liften en verstrakken van de huid en spierweefsel wordt tijdens de BioPulse Body Therapy behandeling ook het vetverbrandingsmechanisme van de vetcellen  geactiveerd. Hierdoor kunnen we werken aan meer definitie van je lichaamscontouren, je huid wordt strakker en gladder oftewel; het heeft alleen maar voordelen!

Waar is het goed voor?

  • Behandelen van Cellulite
  • Verstevigen van spieren
  • Verstrakken van 'losse' huid, zoals de knieën, bovenarmen maar ook het losse buideltje na een zwangerschap
  • Striae (striemen) ( icm microneedling op het gebied)
  • Behandeling van puistjes op het lichaam
  • Ter ondersteuning bij het afvallen
  • Het behandelen van lokale en/of hardnekkige ophopingen van vetweefsel

Nieuwsgierig geworden over welke behandeling voor jou de beste is? Boek dan een vrijblijvende huidanalyse in en dan kijken we samen wat voor jouw het beste behandelingsplan is.

Tot gauw!

Liefs Ramona.

Bio Pulse treatment  

75 min/ €90,00

Cleanser, toner,  vitamine C behandeling, serum, BioPulse masker, toner, verzorging, spf protect cream. 

Bio Pulse Body treatment

75 min/ €110,00

Cleanser, toner, vitamine C behandeling, body sculptuur crème, cupping/ bindweefsel massage, BioPulse body masker, toner, Body sculptuur crème.

Bio Pulse i.c.m Microneedling 

100 min/€170,00

In deze behandeling doen we Bio Pulse en Microneedling tegelijk. Deze kan alleen in overleg geboekt worden.

Gelijktijdig een extra lichaamszone behandelen dit kan in overleg.