Microneedling

Wat is microneedling?

Microneedling, ook wel collageen inductie therapie genaamd, is de nieuwste trend in beautyland.
Het is een behandeling waarbij er met een speciale Pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, namelijk Retinol, vitamine C en Hyaluronzuur die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid beschouwt deze gaatjes als huidbeschadiging en daardoor treedt het natuurlijke herstelmechanisme van de huid in werking. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen.


Collageen

Collageen is een eiwit wat van nature in onze huid voorkomt, het zorgt ervoor dat onze huid mooi stevig en glad is. Maar als we ouder worden, wordt de aanmaak van collageen in ons lichaam steeds minder. Onze huid wordt slapper en we krijgen rimpeltjes. Met een microneedling behandeling gaan we de huid aanzetten tot het aanmaken van collageen, hierdoor wordt de huid weer steviger en worden rimpeltjes opgevuld.

Dit collageen blijft voor ongeveer 2 jaar in onze huid aanwezig en zal na deze 2 jaar door het natuurlijk proces weer worden afgebroken. Daarom is het belangrijk om deze behandeling na een kuur zeker 3 a 4 x per jaar te herhalen om de aanmaak van collageen op peil te houden.


Wanneer kies je voor microneedling

Microneedling is een prachtige behandeling en is er voor iedereen die haar of zijn huid wil verbeteren en verstevigen. Een behandeling verbetert de huidtextuur en werkt zeer goed bij

  • huid veroudering / rimpeltjes
  • littekens
  • grove poriën
  • pigmentatie
  • preventief tegen huid veroudering

Bij verheven littekens is de behandeling wel iets anders, dan kan er elke 2 weken behandeld worden op het litteken.

De talrijke voordelen

 • Het stimuleert de huidvernieuwing en aanmaak van collageen wat zorgt voor een stevige en strakke huid.
 • Het verzacht rimpeltjes en pigmentvlekken.
 • De vochtbalans wordt hersteld.
 • De elasticiteit van de huid verbetert en dit resulteert in een lifting en versteviging vande huid.
 • Het verkleint grove poriën.
 • De huid wordt gladder en ziet er frisser uit.
 • Het verzacht pigmentvlekken en couperose.

 

Microneedling

45 min/ €85

Deze behandeling stimuleert de huidvernieuwing en aanmaak van collageen wat zorgt voor een stevige en strakke huid.Kuur of enkele behandeling

Natuurlijk is het mogelijk om een eenmalige behandeling microneedling te ondergaan. Dit wordt vaak preventief gedaan. Maar is de huid al verslapt dan zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Vaak volstaan 6 behandelingen, die plaatsvinden om de 28 dagen, een kuur van 6 behandelingen bedraagt dan ook een half jaar. Hierna kunt u de huid helpen ondersteunen door elk kwartaal een behandeling te ondergaan.


Microneedling

Kuur van 6 keer/ €433,50  (15% korting)

Een enkele sessie geeft al een mooi resultaat maar een optimaal effect bereik je met een kuur van zo'n 6 behandelingen, ​gespreid over 6 maanden

Nieuwsgierig geworden of Microneedling ook iets jou is? Boek dan een vrijblijvende huidanalyse in en dan kijken we samen wat voor jouw het beste behandelingsplan is.

Tot gauw!

Liefs Ramona.