PEELING

FillMed medische peeling

FillMed peelings

Een chemische peeling verwijdert de dode huidcellenlaag en stimuleert de fibroblasten, daardoor worden werkstoffen, die daarna op de huid worden aangebracht, beter opgenomen door de huid. Ook werkt het tegen pigmentvlekken, verfijnend op de poriënstructuur, tegen fijne lijntjes en geeft het glans. De peelings zijn vernieuwd in samenstelling en bevatten nu niet alleen glucolzuur maar ook gluconolactone, hierdoor zijn ze beter verdraagbaar en geven minder huidreacties.

FillMed biedt drie verschillende peelings:

  • Light Peel: geschikt voor de gevoelige huid, acne. Geeft meer glans, vermindert fijne lijntjes.
  • Time Peel: voor een gladdere huid, meer stevigheid, anti-rimpel effect.
  • Bright Peel: voor een huid met hyperpigmentatie. Deze peeling egaliseert en verheldert.

De FillMed peelings hebben een betere tolerantie, de huid is (nagenoeg) niet rood en gaat niet vervellen. Deze peelings worden daarom ook de Lunchpeel genoemd. Je ziet er direct fantastisch uit!

Voor iedereen met huidproblemen. Dit kan zijn onregelmatigheden op de huid, acne, grove huidstructuur, littekens, huidverkleuringen, huidveroudering, een droge of vochtarme huid. Ook voor iedereen die graag een frisse uitstraling wil door middel van een effectieve huidvernieuwingsbehandeling. 

Voor het beste resultaat adviseren we een kuur van 4 keer! Maar de peeling kan ook eenvoudig geïntegreerd worden in uw gezichtsbehandeling.

Nieuwsgierig geworden of een Peeling ook iets jou is? Boek dan een vrijblijvende huidanalyse in en dan kijken we samen wat voor jouw het beste behandelingsplan is.

Tot gauw!

Liefs Ramona.

Light Peel

30 min/ €55,00

Deze huidverbetering behandeling is geschikt voor de gevoelige en acne-huid. Geeft meer glans, vermindert fijne lijntjes. 


Time Peel

30 min/ €55,00

Deze huidverbetering behandeling is geschikt voor een huid die gladder en meer stevigheid wil, en heeft anti-rimpel effect.


Bright Peel

30 min/ €55,00

Last van hyperpigmentatie? Dan is de Bright Peel de behandeling voor u. Deze peeling egaliseert en verheldert.FillMed medische peel kuur

120 min/ €200,00

Het advies is om de peeling 4 keer te doen voor het beste resultaat. 


FillMed medische peel BC kuur

240 in / €360,00

Een FillMed peeling in combinatie met een bindweefsel massage. Mooiste resultaat is na een kuur van 4 keer.