PRODUCTEN

het BEAUTY atelier

Bent u opzoek naar effectieve behandelingen en producten voor uw huid, en wilt u een eerlijk en persoonlijk advies dan helpen we u graag verder.  Samen kijken we dan wat voor u het beste verzorgingsritueel is. Alle producten zijn te koop voor thuis gebruik. Nog even geen afspraak gepland, maar wel producten nodig? Bestel ze dan makkelijk online.

het BEAUTY atelier

FillMed skin perfusion

FillMed heeft al bijna 40 jaar ervaring en is dé anti-ageing expert bij uitstek. FillMed maakt gebruik van wat zij haar beroemde cocktail NCTF noemt. De formule is huge, want er zitten maar liefst 53 actieve ingrediënten in waarvan ook 66% serieus actief zijn. Hierin zitten (hou je vast...): 12 vitaminen: om de vitale functies van de cellen te stimuleren, 23 aminozuren: bevorderen de vorming van eiwitten (elastine , collageen, enz.), 6 co-enzymen: om de stofwisseling van de huid optimaal te doen verlopen, 5 nucleïnebases: activeren de communicatie tussen de cellen, 6 mineralen: verzachten de effecten van de tekortkomingen van de huid en 1 antioxidant: verminderd de synthese van vrije radicalen. Ze worden verwerkt in een transportbolletje en gecombineerd met hyaluronzuur. Zo komen de stoffen dieper in de bovenste huidlaag terecht en helpt het hyaluronzuur als extra vochtbinder, de hydraterende factor in dit product.

PAULA'S CHOICE

Jij verdient de beste keuzes op het gebied van huidverzorging.
Onze filosofie? Smart, Safe Beauty. Huidverzorging moet goed zijn voor je huid en simpelweg doen wat het belooft, geen uitzonderingen. We hebben maar één doel: jou vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Elk product wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.

Wij zijn eerlijk over huidverzorging. Omdat een gezonde huid geen mysterie moet zijn.

+ SLIM + VEILIG + EFFECTIEF + NIET IRRITEREND + NOOIT OP DIEREN GETEST

Bent u opzoek naar effectieve producten voor uw huid, en wilt u een eerlijk en persoonlijk advies dan ontvangen wij u graag voor een vrijblijvende huidanalyse.

ScKIN

Nieuw in ons assortiment is het merk ScKIN Nutrition. Met de producten van ScKIN kunnen we mooie huidresultaten behalen. Maar het biedt niet alleen mogelijkheden voor een mooie huid, maar ook een natuurlijke huidverjonging, energie-boost, meer haarvolume en ondersteuning van je immuunsysteem. Met ScKIN Nutrition pak je diverse huidproblemen aan van binnenuit.

Gezond van binnen is stralend van buiten!

Naast een gezond voedingspatroon, bewust eten en voldoende bewegen, kun je de huid een huidverzorging geven met producten die echt werken. Hiermee voorkom je vroegtijdige huidveroudering, realiseer je huidverjonging en huidverbetering. Ook als je last hebt van de darm- of maagwerking en allerlei andere kwaaltjes, zoals zonneallergie, cellulite, rosacea, eczeem, psoriasis, acne, energiegebrek en hormoondisbalans kun je de ScKIN suppletie inzetten.

Nutricosmetics, wat zijn het?

De letterlijke betekenis is voedende cosmetica. Vitamines en mineralen die tot doel hebben de huidfuncties te optimaliseren en een gezonde huid te creëren.
Nutricosmetics zijn supplementen die specifiek gericht zijn op het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten verhoogde concentraties actieve ingrediënten voor een effectieve werking in lichaam en huid.

Zo kan de huid daadwerkelijk verbeteren. Ons lichaam voert voedingsstoffen eerst naar onze hersenen, het hart en alle andere organen. Pas als er nog voedingsstoffen overblijven dan komen deze ten goede aan de huid. Bij lager gedoseerde supplementen gaan er nauwelijks bouwstoffen naar de huid.

Waarom kiezen voor ScKIN Nutrition?

Er zijn tal van redenen waarom ook jij kunt kiezen voor de producten van ScKIN Nutrition. We sommen er nog een aantal voor je op:

  • Ondersteunt bij problemen met de huid
  • Helpt de hydratatie van de huid
  • Behoud de stevigheid van de huid
  • Een mooie huid begint van binnenuit
  • Natuurlijke huidverjonging
  • Draagt bij aan mooie haren en nagels
  • Helpt het haarvolume te verbeteren
  • Anti-aging formule
  • Vitamine C is nodig voor de aanmaak van collageen wat de huid verstevigd.
  • ScKIN zit vol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, probiotica, immuunsysteem ondersteunende stoffen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.
Ben je enthousiast geworden over de producten van ScKIN Nutrition? Maar zou je toch graag wat meer informatie willen. Neem dan contact op.  Wij helpen u graag verder.

Marc Inbane natural tanning products

DISCOVER THE ESSENCE OF LUXURY WITH OUR TAILOR MADE COLLECTION 

Met haar innovatieve, geurloze en vegan formules creëerde MARC INBANE een doorbraak in de wereld van luxe tanningcosmetica. Bovendien zijn de producten geschikt voor alle huidtypen en huidtinten! Ervaar de natuurlijke en Award-winning tanningproducten van MARC INBANE.

❤ DIERPROEFVRIJE COLLECTIE 

❤ VRIJ VAN PARABENEN, SILICONEN EN SULFATEN 

❤ DERMATOLOGISCH GOEDGEKEURD EN HYPOALLERGEEN 

❤  VEGAN EN NATUURLIJKE INGREDIËNTEN 

❤ AWARD-WINNING 4-FOLD TANNINGTECHNOLOGIE

Scrub & Rub

Scrub & Rub is het schoonheidswonder voor lichaamsverzorging. Iedere lijn is voorzien van een andere bijzondere (natuurlijke) olie welke een unieke en heerlijke geur afgeeft. Daarnaast zijn de producten rijk aan andere natuurlijke ingrediënten welke de huid optimaal verzorgen. Voor dat heerlijke spa gevoel thuis! Cadeau tip!

Hoe gebruik je een Shampoo Bar? 

Plasticvrij douchen is makkelijker dan het lijkt. Onze Shampoo Bars schuimen fantastisch en zijn beter voor het milieu en goed voor je haar! ⁠ 

Maar hoe gebruik je de Shampoo Bar nou eigenlijk? ⁠

1. Zorg dat je handen nat zijn. ⁠
2. Wrijf de Shampoo Bar tussen je handen of rechtstreeks over je natte haar. ⁠
3. Masseer het schuim zorgvuldig door je haren. ⁠
4. Spoel de shampoo uit je haren. ⁠
5. Bewaar je Shampoo Bar op een droge plek en laat goed drogen op bijvoorbeeld een zeepschaaltje. Zo kan je optimaal gebruik blijven maken van je Shampoo Bar❤️🌿⁠