PRODUCTEN

het BEAUTY atelier

Filorga skin perfusion

Filorga heeft al bijna 40 jaar ervaring en is dé anti-ageing expert bij uitstek. Filorga maakt gebruik van wat zij haar beroemde cocktail NCTF noemt. De formule is huge, want er zitten maar liefst 53 actieve ingrediënten in waarvan ook 66% serieus actief zijn. Hierin zitten (hou je vast...): 12 vitaminen: om de vitale functies van de cellen te stimuleren, 23 aminozuren: bevorderen de vorming van eiwitten (elastine , collageen, enz.), 6 co-enzymen: om de stofwisseling van de huid optimaal te doen verlopen, 5 nucleïnebases: activeren de communicatie tussen de cellen, 6 mineralen: verzachten de effecten van de tekortkomingen van de huid en 1 antioxidant: verminderd de synthese van vrije radicalen. Ze worden verwerkt in een transportbolletje en gecombineerd met hyaluronzuur. Zo komen de stoffen dieper in de bovenste huidlaag terecht en helpt het hyaluronzuur als extra vochtbinder, de hydraterende factor in dit product.

PAULA'S CHOICE

Jij verdient de beste keuzes op het gebied van huidverzorging.
Onze filosofie? Smart, Safe Beauty. Huidverzorging moet goed zijn voor je huid en simpelweg doen wat het belooft, geen uitzonderingen. We hebben maar één doel: jou vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Elk product wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.

Wij zijn eerlijk over huidverzorging. Omdat een gezonde huid geen mysterie moet zijn.

+ SLIM + VEILIG + EFFECTIEF + NIET IRRITEREND + NOOIT OP DIEREN GETEST

Bent u opzoek naar effectieve producten voor uw huid, en wilt u een eerlijk en persoonlijk advies dan ontvangen wij u graag voor een vrijblijvende huidanalyse. 

Monchique  cosmetics

Monchique is geïnspireerd op het mineraalwater dat wordt gewonnen uit de heldere bronnen van het landschap 'Serra de Monchique' gelegen in de Algarve van Portugal. Monchique mineraalwater werd ontdekt door de Romeinen en staat bekend om zijn heilzame en verjongende werking. Het is rijk aan krachtige mineralen en exclusieve bestanddelen. 

De producten bevatten het unieke MH15 complex, met als basis Monchique mineraalwater. Het is verrijkt met krachtige extracten zoals de bijzondere Portugese vrucht 'Medrohno', deze zit boordevol antioxidanten . Daarnaast bevat het ook Betaglucan, Hyaluronzuur en een Multi-Mineralen-Complex bestaand uit zink, koper en magnesium.

Scrub & Rub

Scrub & Rub is het schoonheidswonder voor lichaamsverzorging. Iedere lijn is voorzien van een andere bijzondere (natuurlijke) olie welke een unieke en heerlijke geur afgeeft. Daarnaast zijn de producten rijk aan andere natuurlijke ingrediënten welke de huid optimaal verzorgen. Voor dat heerlijke spa gevoel thuis! Cadeau tip!