Over het BEAUTY atelier

Ramona van Eeckhoven

Schoonheidssalon 'het BEAUTY atelier' is gevestigd in het karakteristieke centrum van Kampen. Mijn naam is Ramona van Eeckhoven en ik ben de trotse eigenaar van 'het BEAUTY atelier'. Na 20 jaar ervaring in de cosmetica en huidverzorging was ik klaar voor mijn eigen schoonheidssalon.

Wat je aandacht geeft wordt mooier. Een visie die ik persoonlijk zowel voor ons innerlijk als uiterlijk vind gelden. Met veel liefde en energie sta ik klaar voor jou om samen ervoor te zorgen dat de wensen die er zijn op het gebied van uiterlijke en innerlijke verzorging bereikt worden.

Graag deel ik mijn passie en kennis voor beauty en huidverzorging met jou. Voor een advies op maat kun je terecht bij schoonheidssalon 'het BEAUTY atelier' Kampen! 

Samen creëren we de beste versie van jezelf!