Nutricosmetics? wat zijn het?

18-05-2021

Wat zijn Nutricosmetics en waarom zijn zo belangrijk voor een mooiere huid?

Nutricosmetics is een verzamelnaam voor voedingsstoffen die een positieve werking hebben op de huid.  Nutricosmetics zijn werkzame stoffen die in de juiste dosering en verhouding en in combinatie met de juiste behandeling kunnen zorgen voor een mooie en gezonde huid.

Door het gebruik van de juiste nutricosmetics, wordt niet alleen de huid mooier, strakker, jonger, frisser en vitaler, maar voelt de gebruiker zich ook gewoon veel beter.

Nutricosmetics zorgen voor een langdurige mooie en gezonde huid van binnenuit. Het zijn geconcentreerde beautysupplementen, die de huid verbeteren, verjongen en verzorgen. Daarnaast zeer geschikt om huidproblemen op te lossen.
Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid. 

Alleen stimuleren is immers niet genoeg!

Om daadwerkelijke huidverbetering te creëren is een goede basis nodig.
Heb je niet voldoende bouwstoffen om bijvoorbeeld collageen te maken, dan kan je ook geen verbluffend resultaat te verwachten van een behandeling. Dit verklaart bijvoorbeeld het verschil in resultaat bij de ene en andere klant. Hoeveel bouwstoffen zijn er aanwezig in het lichaam? Wat er niet in zit, komt er niet uit!

Naarmate we ouder worden maakt het lichaam minder bouwstoffen aan. Je huid gaat droger en trekkerig aanvoelen, de spankracht wordt minder en lijntjes en rimpels worden zichtbaar. Met de nutricosmetics van ScKin Nutritions vullen deze tekorten aan. Het zijn hoog gedoseerde bouwstoffen om je huid van binnenuit te verbeteren.
Door huidverbetering of huidproblemen aan te pakken van twee kanten, de binnen- en de buitenkant, komen we tot een duurzaam en mooi resultaat.

Ben jij nu benieuwd wat voor jou het beste advies is, dan ontvangen wij je graag voor een vrijblijvende huidanalyse. En dan kijken we samen wat voor jou het beste behandelingsplan is. 

Tot gauw!

Liefs Ramona.